استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد
سرخط خبرها

وقوع دومین آتش‌سوزی در انبار پرز و پشم در مشهد | حادثه‌ای که ۴ میلیارد تومان خسارت زد

  • کد خبر: ۱۷۸۳۲۸
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
وقوع دومین آتش‌سوزی در انبار پرز و پشم در مشهد | حادثه‌ای که ۴ میلیارد تومان خسارت زد
دومین حادثه آتش‌سوزی در یک ماه گذشته در محدوده پنجتن مشهد رخ داد که دلیل آن رعایت‌نشدن موارد ایمنی بود.

به گزارش شهرآرانیوز صبح دیروز، آتش‌سوزی در انبار پرز و پشم در انتهای بولوار پنجتن، خسارت میلیاردی به بار آورد. این دومین حادثه در یک ماه گذشته در این محدوده است که به دلیل رعایت‌نشدن موارد ایمنی، خسارت بسیاری به جا گذاشت.

حسن عظیمیان، مدیر منطقه ۳ آتش‌نشانی مشهد، درباره جزئیات این حادثه به شهرآرا گفت: ساعت ۱۰:۳۰ صبح سه‌شنبه، با اعلام حریق در انتهای محدوده پنجتن، خیابان ستایش ۱۱، امدادرسانان خود را به محل رساندند.

او افزود: وسعت حریق در این سوله هفتصدمتری، به‌اندازه‌ای بود که ایستگاه‌های ۱۸، ۴۲، ۶، ۸، ۲۹ و ۳۸ با نزدیک به سی‌نیروی امدادی در محل حاضر شدند و نزدیک به دوساعت‌ونیم به اطفای آتش پرداختند.

به گفته عظیمیان، این حریق در محدوده‌ای اتفاق افتاد که با وجود انبار‌های چوب، مبل، پرز و ضایعات ممکن است مستعد هرگونه آتش‌سوزی است. مانند حادثه حریق انبار ضایعات در دو هفته گذشته که وسعت بسیاری داشت.

او مهم‌ترین دلیل وسعت‌گرفتن این‌گونه حریق‌ها را نبود وسایل ایمنی و اطفای حریق در این انبار دانست و افزود: در این سوله نیز شش نفر درحال کار بودند که به‌دلیل نامعلومی، انبار دچار حریق شده بود و از آنجایی که هیچ‌گونه لوازم اطفا در اختیار نداشتند، مجبور به فرار از سوله شدند. درصورتی‌که حریق در ابتدا کوچک و قابل اطفا بود.

مدیر منطقه ۳ آتش‌نشانی افزود: در اطراف این انبار، دو انبار چسب و چوب و یک تالار قرار گرفته بود که اگر آتش به انبار چسب می‌رسید، فاجعه‌ای به بار می‌آمد و اطفای حریق طول می‌کشید. از طرفی پرز هم مثل بنزین به‌سرعت مشتعل می‌شود و مانند باروت است؛ بنابراین نخستین اقدام ما مهارکردن آتش بود تا از سرایتش به انبار چسب جلوگیری کنیم. سپس خود انبار پشم را اطفا کردیم.

او ادامه داد: اما وسعت حریق به‌اندازه‌ای بود که تمام موجودی انبار را سوزاند و از بین برد؛ به دستگاه‌ها آسیب رسید و خسارتی نزدیک به ۴ میلیارد تومان به جا گذاشت. درحالی‌که انبار بیمه هم نبود. البته مالک انبار بیان کرده است که قصد بیمه‌کردن انبار را داشته که سازمان بیمه به‌دلیل ناایمن بودن انبار، این اقدام را انجام نداده است.

این مقام آتش‌نشانی مشهد به انبارچینی نامناسب و نبود سیستم تهویه این سوله نیز اشاره کرد که در گسترش حریق نقش داشته است و گفت: تمام مواد انبار همچون پرز، لایکو و مواد نخی، بدون جداسازی، در یک محل در کنار هم دپو شده بود و فاصله‌ای بین این اقلام وجود نداشت که درصورت جداسازی این مواد از هم، آتش دیرتر به بخش بعدی می‌رسید و در تمام انبار پیش نمی‌رفت. از طرفی فرصت برای خاموش‌کردن آتش نیز وجود داشت.

به گفته عظیمیان، این حادثه دو مصدوم داشته است که یکی از کارکنان به‌قصد خارج‌کردن خودرویش وارد انبار شده و دچار دودزدگی شده بود. یک آتش‌نشان نیز در این حادثه آسیب دیدکه به بیمارستان منتقل و خیلی زود ترخیص شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->